Szellemelengedes.hu

Ördög űző / Démon űző és a

BibliaKi ne látott volna olyan filmes jelenetet, akár mozifilm vagy dokumentum film formájában, ahol ördögűzés történik.
Az ördögűző kezében azon a területen ahol a Kereszténység az ismert, mindig látunk Bibliát.
Kérdezhetitek
miért van?

A démoni lény nem magától a könyvtől fél, hanem azon tartalomtól melyet a könyv sugároz.

Főleg az újszövetség (mivel az ószövetségben valaki összeszámolta, több ember hal meg Isten haragjától, mint a sátáni erőtől), szóval azon részben ahol Jézus történéseit találod evangéliumok formájában, tele van a démoni erőknek nem tetsző gondolatokkal, cselekedetekkel.

Jézus számtalan ördög űző rituálét végez, későbbi kedveséből is a leírások szerint 7 ördögöt Űz ki.

A Bibliában Jézus az az ember, aki megvilágosodott és tisztult tudata a démoni erők felé emelte Őt.
Ezzel a tudással valóban tudta, és kijelentette: Ne kísértsd a te Uradat, Istenedet!

Ha nem érted párszor olvasd el az idézetet, hogy mire is jött Ő rá.

Néhányan akik olvassák soraimat és nagyon vallásosak azok leminősítenek, hogy hogyan jöhetek én ahhoz hogy ördög űző legyek, erre csak Jézus képes, és én maga vagyok a sátán ha ezt cselekszem.

Ekkor szoktam példázatként idézni:

"Akkor odavittek hozzá egy vak és néma megszállottat, és ő meggyógyította, úgyhogy a néma beszélt és látott. Az egész sokaság elcsodálkozott ezen, és ezt mondta: "Csak nem ez a Dávid Fia?" A farizeusok azonban, amikor ezt meghallották, kijelentették: "Ez nem űzheti ki az ördögöket másként, csak Belzebubnak, az ördögök fejedelmének a segítségével." Ő pedig, ismerve gondolataikat, ezt mondta nekik: "Minden ország, amely meghasonlik önmagával, elpusztul, és egyetlen város vagy ház sem maradhat fenn, amely meghasonlik önmagával. Ha pedig a Sátán a Sátánt űzi ki, meghasonlott önmagával, és akkor hogyan maradhat fenn az országa? És ha én Belzebubbal űzöm ki az ördögöket, a ti fiaitok kivel űzik ki?

Azt elfelejtették a farizeusok, hogy ördögi lélekkel nem lehet ördögöt űzni, mert meghasonlik önmagával. Mint ahogy égő vegyi anyagot sem lehet azzal a vegyi anyaggal oltani, ami táplálja a tüzet. Égő olajtartályt nem lehet olajjal oltani, mert az táplálja a tüzet. Mindenfajta logikai, filozófiai gondolkodás alapja az, hogy minden dolog önmagával azonos. Ha a liszthez lisztet adok, akkor abból nem cukor lesz, hanem több liszt. Ha a fűhöz füvet teszek, akkor nem aszalt szilva lesz belőle, hanem több fű.

Másik idézet Jézus követőiről:

„Akik hisznek, azokat ezek a jelek fogják kísérni: Nevemben ördögöt űznek, új nyelveken beszélnek, kígyókat vehetnek kezükbe, és ha valami mérget isznak, nem árt nekik, ha pedig betegekre teszik a kezüket, azok meggyógyulnak."Problémáiddal keress Minket az
elérhetőségeink egyikén, vagy írj a kérdezz- felelek fórumunkba.
Segítünk, Informálunk!

Ajánlott linkek innen: kopogó szellemek, kísértetek, átok, rontás, átoklevétel, rontáslevétel. Ördögűző/exorcista és ördögűzés rituálék és leírás, harc az ördög, démon, sátán vagy lucifer erőkkel. Helytelenül használt szavak magyarázata: szellemírtó vagy szelleműző és szelleműzés. Szellemjárás megszüntetése, kísértetjárás és a szellem világ általi szellem vagy kísértet megszállás és házszentelés.
Szellemelengedes.hu
Copyright © 2012
k i s o k o s
weboldalt készítette: Gálik Valentin
- Halál -
- Rólunk / Kapcsolat -
- Fő oldal -
- Ki legyen a "szelleműző"? -
- Spirituális gyorstalpaló -
- SZELLEMEK elengedése -
-Szellemelengedés TÁVOLRÓL -
- Házszentelés -
-- Skizofrénia és a szellemek --
- Mentális betegség de nem megszállás -
- Ördögűzés -
- PATRONUM emelt szintű védelem -
- ÁTOK / megszállás és kapcsolatuk -
- Megoldatlan esetek -
- Esetleírásaink -
- Megkeresések -
- Kérdezz-Felelek -
- Szellem -
- Ördög -
- Átok -
- Ajándék személyes találkozáskor -
- Bizonyíték? -
- Összes kérdés-válasz -